søndag den 25. marts 2012

Familietur i Randers regnskov

Efter mange dage *host* uger... *host* nærmest måneder med sygdom, trængte vi godt nok til at komme hjemmefra og tænke på noget helt andet.
Så vi pakkede jernhesten ( i dette tilfælde bilen) med alt det nødvendige, og så drog vi ellers til Randers regnskov.
Vi havde længe overvejet hvor vi kunne tage Silas hen hvor han også kunne få noget ud af det, og han har vist stor interesse for dyr, så vi tænkte at han kunne komme ind hvor der var lidt anderledes end et normalt zoo, et sted hvor han kunne komme helt tæt og været helt omgivet af dem, og der er Randers regnskov helt perfekt.

Det ville dog have været sjovere for ham, hvis han selv havde kunnet gå rundt, men han fik da pænt meget ud af det syntes jeg. Da han nåede sit mere trætte stadie efter 2 timer, så ville han pludseligt til at røre ved alt, og det syntes jeg ikke var så fedt, så vi vendte langsomt snuden hjemad.

Jeg havde desværre glemt at komme kort i vores kamera, så det havde vi forgæves slæbt med :( Havde ellers glædet os til at tage mange rigtigt gode billeder. Så det blev til et par stykker på fars mobil, så undskylder for kvaliteten.

Far og søn

Mor med Silas

Fisk!

En and.. vidst nok

På vej hjem får Silas lov til at "køre" bilen lidt.

Meget koncentreret

Lad os lige skrue helt op for volumen

Derhjemme stod den på den lokale pølsemands menu, og Silas fik dyppet sin pommes frites lige lovligt meget i ketchup og remoulade :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...