søndag den 1. juli 2012

Bagning og hårde dage

Det har godt nok været nogle hårde dage de sidste 3 dage. Man skulle tro den skulle stå på hygge og afslapning i ferien. Men det kan det ikke altid blive til. Især ikke når den bette pludselig vil bestemme sine egne sovetider.
Han har simpelthen nægtet at ville sover eftermiddagssøvn, og har holdt sig selv vågen til halv bevidstløshed og nægtet at overgive sig. Han sover ufatteligt længe, fra 20-09, med få afbrydelser, men så er han også rigtigt svær at putte, og de sidste to dage har han først overgivet sig til en lur da vi nærmede os kl 16, det er lang tid fra kl 9-16. Så tager han sig kun 1 time ca, og er pænt svær at putte om aftenen også.
Hvor er min lille letputlige dreng blevet af :(
I dag var det lidt ala det samme, men han har heldigvis overgivet sig omkring middag, og har nu taget sig over 2 timer indtil videre, så håber på en let putning i aften kl 19, da det er tilbage på trædemøllen i morgen med dagpleje og arbejde.
Men de vågne timer er da blevet brugt til noget nogenlunde fornuftigt. Jeg har bagt boller og småkager, mums. Men det var mest for at rydde ud i skabet, fik da også smækket en del ud der havde overskrevet holdbarhedsdato, sådan er det når man roder alt igennem :/
Ellers er det blevet leget og slappet af, samt en tur op til Silas farmor og farfar i går, hvor der blev hygget godt.


Sådan her lyder det åbenbart når vi snakker i telefon :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...