tirsdag den 6. september 2011

På besøg i DP

Så blev det dagen at vi skulle ned og besøge Silas' dagpleje.
Han skal starte op her d. 16, så vi skulle lige ned og hilse.
Dagplejeren er en dame der for mange år tilbage var pædagog, hun er blot startet op igen efter hendes sidste barn er flyttet hjemmefra. Hun har fået en hel tilbygning til sit hus, som er til dagplejebørnene, så der er legerum, spisestue og badeværelse.
Der var allerede to drenge startet op fra d 1. En fra december og en der snart fylder 1 år, så det ender nok med at blive en totalt mandehørm her ligesom i mødregruppen :)
Silas faldt vildt hurtigt til, gik ca. 30 min så gad han ikke sidde ved os længere. Han ville ned på gulvet, og så blevet der ellers kravlet og stilt sig op af ting. Da legetøjet kom frem, så var han også straks i sit es. Kasserne blev tømt og legetøjet blev suttet på.
Den ældste dreng vågnede af sin søvn, og han og Silas havde det ret sjovt sammen. De kravlede efter hinanden, og "snakkede" også med hinanden. Syntes det er SÅ fedt at han leger med dem.
Den anden dreng minder meget om Silas. Et stort smil og ca. samme kropsstørrelse, en totalt charmepot :)

Silas kravlede endda op af dagplejepædagogens stol og smilede til hende, og dagplejemoderen skulle da også lige have lidt nus på hendes hånd.

Vi fik snakket en masse praktiske ting, og det bedste er, at vi kan lade barnevognen stå til hverdagen, og de har et halvtag de står under, så de ikke står i direkte regn. Silas' regnslag er nemlig ikke 100% vandtæt.

Uha, glæder mig så meget til han kan starte. Det bliver så godt for ham at være omkring andre børn på hans alder.

Og lige et billede. Snot-Silas er blevet en hund, og tager alt legetøj med rundt i huset nu :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...