tirsdag den 15. november 2011

Med ringen på den anden hånd

I fredags havde Thomas og jeg 9 årsdag.
Dette skulle fejres, dog med et lille twist. 
Thomas havde bestilt en tid ved rådhuset i Ikast, der skulle vi simpelthen giftes.
Det var noget vi havde haft planlagt i lang tid. Det skulle ikke være noget stort, ingen familie skulle vide noget som helst. Kirkebryllup, med fest, kjole og det hele kommer til næste år.
Så hemmelighedsfulde som vi var, afleverede vi Silas hos hans farmor og farfar, efter vi samme formiddag havde været et smut forbi og byttet ringe til den anden hånd.
Ringene blev dog taget af før vi ankom ved bedsteforældrene, alligevel var det første der kom fra farmoderens mund da vi trådte ind af døren, "Er i blevet gift?", Ikke blot en, men tre gange brugte hun på at få sandheden ud af os. Men da ingen andre i familien havde hørt noget, og vi ville annoncere det for hele familien om søndagen til Silas' fødselsdag, holdte vi det fortsat hemmeligt og måtte sige at det var vi ikke.. eller det var hvad Thomas sagde.. Men det er svært at lyve for sin egen mor, så dagen efter da han hentede Silas igen, pressede både farmor og farfar sandheden ud af ham.. tsk tsk.. Men de lovede at holde det hemmeligt, og det gjorde de så også :)
Men vores 9 års dag *host* bryllupsdag; Blev fejret på bedste manér.
Efter bassen var afleveret hos bedsteforældrene, tog vi et smut forbi Skive hvor vi købte fødselsdagsgave til den bette. Vi faldt også over en butik som solgte brugte spil, musik og film. Der fandt jeg to danske cd'er, med gode gammeldags børnesange som jeg kender dem. De er svære at finde, og til 30 kr stykket endda. Har hørt den populære "ÅH, Abe" boks, men kan ikke fordrage den måde de har omspillet sangene.. føj da, så er glad for at få nogle ordentlige børnesange.
Derefter gik turen tilbage til Herning, der hoppede vi ind forbi en slagter, og smed 150 kr til en lækker oksemørbrad. Derefter gik turen hjemad, også pakkede vi ellers ud og gjorde klar til mad.
Et andet par der bor nogle rækkehuse fra os var også blevet gift, og man kunne høre de havde gæster og havde fået en flot indgang med blomster og alt muligt. Et øjeblik kunne jeg mærke lidt skuffelse og stilhed over den måde vi havde gjort det på, men til min store overraskelse hang der flag hele vejen rundt om vores dør da vi kom hjem. Naboerne havde fået nys om det og havde simpelthen pyntet op for os. Ikke nok med det, da de registrerede vi var kommet retur, kom en nabo over med en stor flot buket som hun havde splejset med nogle andre. 
Jeg syntes det var SÅÅÅ pænt af dem allesammen.
Ikke nok med det, pludselig forsvandt Thomas, og kunne SLET ikke finde ham. Pludselig kommer han ind af terassedøren med 9 røde roser i en super flot buket. Ved siden af, havde han en pose med plukkede rosenblade som skulle spredes ud over bordet til hygge. 
Amen altså.. kan man snakke om en bedre kæreste? *host* Mand?
Så blev der ellers lavet mad og dækket bord med levende lys, rosenblade og musik i baggrunden. Ihhhh. bliver helt rød i kinderne :)
Maden smagte himmelsk, og i rigtig Mia og Thomas stil, gik turen bagefter ind i stuen, hvor der også blev spredt rosenblade, så blev tv'et tændt.. og så var der snak om romantisk film.. men .. naaaah.. vi havde mest lyst til bare at stene "Modern family", så det gjorde vi.. til levende lys. Niiice.. hoho!
En super dag, der bare ikke kunne være mere perfekt!
Og her får i alle lige nogle billeder fra dagen, så i også kan være med.

 Sidder og hører den fine tale

 Vi bliver tilspurgt.. og vi siger tilfældigvis "JA!".. :o

 Mor får ring på

 Far får ring på

 *MYS*

 Familiebillede

 Stor overraskelse fra naboerne (Blæste RET meget)

 Buketten fra naboerne

 
 
 Romantisk middag

 
 Fars 9 roser til mor

 Den stolte mand

 Den lykkelige hustru

 Hygge i stuen

 

1 kommentar:

  1. Ej hvor er det smukt =D Håber I havde en vidunderlig dag <3

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...