fredag den 17. august 2012

Kreation #9 Børne hættetrøje

Så fik jeg syet mit næste projekt. Dog, er der som med de andre projekter, lidt fejl første gang man syr det. Dødningehovedet på forsiden skulle sidde højere oppe, og åbningen til hovedet er godt nok lille. Måtte lokke den stakkels knægt med chokoladekiks så jeg kunne få den ned over hovedet på ham, så enten skal jeg sprætte op og sy større (bliver et større projekt), droppe det og sige at det kun er en str 74 og ikke 80, eller håbe på den bliver løsere i vask.. hmm.. selvom chancen for krympning er større. Men nu ser vi. Jeg kan altid sy en mere :)

Men stoffet af lavet af det lækre isoli som jeg også syede bukser i til ham her. Dødninge hovedet er lavet ved at jeg syr stof på bagsiden og syr makringen på maskine. Derefter klipper jeg hul på isolien ned til stoffen nedenunder og voila :) Stoffet nedenunder skulle rigtigt være af hvid isoli, men det havde jeg ikke, så det blev hvid velour istedet.
Tilføjet en lækker spids hætte, som er mere til pynt end end en man tager på, da man ellers ligner julemanden ;)
Så er der syet med dobbeltnål langs ærmer, blusekant og hættekant for at give det et lækkert look. 

 
 
 
 
 
 
 
 


3 kommentarer:

 1. Du er da blevet helt god til det der med symaskinen. Jeg må også til at i gang med min igen, men lige nu står den på renovering af børneværelse.

  SvarSlet
 2. Hehe, det er da også fint kreativt i sig selv ;)
  Glæder mig til at se billeder på din blog af det, hvis du viser det frem :)

  SvarSlet
 3. Hvor ER det noget fint stjernestof du har brugt men har aldrig forstået det med kranier og dødningehoveder til børnetøj. Den havde været super fin uden!

  Lisa

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...