onsdag den 12. december 2012

Pebernødder og pandekager

I Silas' dagpleje, bager Silas dagplejemor pebernødder hvert år. I år kan børnene være lidt mere med.
Hun fortalte, at Silas havde en lille bager i sig, han skar pebernøddedejen i små stykker, og så blev de ellers kastet over på bagepladen så de kunne blive bagt :)
Det må ligge lidt i familien, hehe.

Der er også startet en dreng der snakker rigtigt pænt, som i RIGTIGT pænt. Man skulle tro han var over 3 år, men han er ikke meget ældre end Silas. Det er super dejligt, da det kan få de andre gryntehoveder til at udvikle deres sprog.
Med Silas går det langsomt fremad, han lærer få nye ord i ugen.
De sidste nye ord er "Waaaow" (sagt om noget vildt eller overraskende), "ai tee" (ice tea) og "wua wua" (lyden som udrykningsbiler laver, men i Silas' tolkning). :)

Aftensmaden i dag (bliver lavet et indlæg om den nye ret i morgen), var lidt stærk, så Silas og jeg supplerede op med de sidste pandekager fra aftensmaden i går. Det var et hit. Silas præsterede at spise 2 hele :)

Han elsker vores Toms chokolade julekalender. Hver gang vi er færdig med aftensmad, peger han på den (nogle gange FØR vi er færdige med at spise), og bliver som en lille dreng (selvom han er det), og fniser som en pige. Der er nærmest julelys i hans øjne mens han åbner lågen for at se hvad der er bag den, og når han får øje på chokoladen, så kommer den... "Waaaaoow!" :)

 De fine pebernødder, dem i gavepapiret er dagplejemors pebernødder og dem i glasset har Silas lavet :)

 
 Pandekager er bare mums! :)

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...