søndag den 10. februar 2013

Fastelavn i hallen

Så blev det fastelavn igen.
Sidste år var det kun med dagplejen, dvs. at vi faktisk slet ikke var med til at se Silas slå katten af tønden. Det er jeg ret nede over, da det jo er en oplevelse man ønsker at have.

Så er glad for, at den gymnastikforening vi er med i med Silas, arrangerer sådan en kæmpe fastelavnsfest hvor alle kan være med.

Pga. sygdom har jeg desværre ikke nået at sy Silas' kostume... Mega træls, har både købt ind til stof og det hele :( 
Så var vi i Kvickly i går, for at se om de havde noget, og de mindste de havde, hed str. 3-4 år, vi købte en dragt for at se størrelsen, og ja... Alt for stor til vores lille basse. (Men den kan heldigvis bruges til næste år).

Så hvad smartere end genbrug... Hans Robin Hood kostume fra sidste år. Sidste år var det ALT for stort (dog cute), er str. 98. Men i år... Ja, så var det som skabt til ham.

Silas var dog ikke modig nok til at slå katten af tønden da vi kom derned, der var MANGE flere mennesker end hvad han havde regnet med. I hans hoved, skulle han jo bare ind og "hoppe, hoppe" med de andre børn som han plejer. Men der var rigtigt mange mennesker, så det kom helt bag på ham.
Han tøede op efter 20 min. Han fik en slikpose og en pose gulerødder, og mens han gumlede på det, så var han pludselig i meget bedre humør. Gik selv rundt mellem alle mennesker, og grinede og legede lidt.

Senere skulle vi ind i salen ved siden af. Der var der fastelavnsboller, frugt og saftevand. Senere kom også en tryllekunstner.
Silas gad kun se trylleri lidt af gangen, ellers trak han os rundt og ville lege.
Kunne godt mærke på ham, at det var længe siden han sådan rigtigt var ude og strække benene efter sygdom. Han nød det helt vildt, og var skønt at se ham så glad igen.

En meget vellykket dag synes vi, næste år er han måske modig nok til at slå lidt til tønden. Han er i hvertfald stærk nok til at smadret den op i loftet er jeg sikker på :)

Her er lidt billeder:

 Silas fra marts 2012, sådan sad tøjet på ham dengang (Det var også før han lærte at gå).

 Fra i dag

 
 
 
 
 
 Silas var en grinebider ved aftensmadsbordet. Kan ikke vælge mellem alle de gode billeder jeg fik, så i får lige dem alle :D

 
 
 
Mors lille bølle :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...