lørdag den 2. marts 2013

Lasagne med hytteost

Så blev det tid til en ny hjemmelavet lasagne.
Indtil vi vinder den helt rigtige, som evt får en 5 stjerne ud af 5 :)
Det blev dog desværre ikke denne opskrift.
Der var simpelthen aaaalt for lidt væske i, så måtte spæde det op  med mælk i det ildfaste fad efter lasagnen var samlet. Det betød da også, at den blev meget tyndflydende når den endelig var færdig, i stedet for en dejlig tyk kødsovs.

Smagen var dog ganske udemærket, men af den hvide sovs, fortrækker nok en hjemmelavet bechamel over denne hytteostsovs. Synes det var vildt underligt at blande æg, hytteost og mælk sammen uden at skulle varme det op, så det bliver en tyk sovs. Det betød også, at man kunne se en klumpet æggetekstur i lasagnen. Hytteosten flød også ud, og var mere vandet end smelteost-agtig.

725 Kcal pr. kuvert

Så for smag for denne 3 ud af 5 stjerner, men så kan den heller ikke snige sig op på mere.

Opskriften finder du HER

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...