onsdag den 21. august 2013

En hjemmedag fra børnehave

Vi havde aftalt, at Silas' dagplejemor skulle komme forbi vores legeplads. Det betød, at Silas ventede spændt hele morgenen på at klokken skulle blive 9:30. Da den endeligt blev det, så var han også ved at løbe ud og tage sko på i ble og undertrøje.
Dagplejemor var lidt forsinket, så Silas var så heldig, at skraldebilerne var på spil. Han stod på en sikker afstand og iagttog alt hvad han kunne.

 
Senere kom de også over til vores skraldespande, så kom han endnu tættere på. Som om det ikke var nok, så kom vores havemænd lige med deres havetraktorer, så Silas var omringet af maskiner. 
Han var i den 7ende himmel :)

Senere kom dagplejemor med hendes børn, og så fik de ellers alle lov til at slå sig løs på legepladsen. Silas husker en af pigerne på 14 mrd, fra da han stoppede der for 1½ uge siden, så de legede godt sammen (hun er meget fremme af sin alder).

Dagplejemor havde virkeligt savnet Silas; Silas blev bare pænt fjalle da han så hende, og endte med at løbe sin vej i stedet. Tror det er hans måde at vise stor glæde på, som han ikke lige helt kan håndterer.

Senere var der havearbejde med far. Der blev slået græs og hæk, og vi hjalp hinanden med at smide grenene ned i skoven.

 
Så begyndte det at regne, og vi måtte ind igen.

Det var en dejlig dag, og trods Silas ingen middagssøvn har fået, synes jeg har han klaret det rigtigt flot :)
Så er vi klar til børnehave igen i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...