torsdag den 7. november 2013

Kreation 20# Børne joggingbukser med bindebånd i taljen

Jeg blev færdig med disse bukser tilbage i start oktober, men størrelsen var helt til rotterne.
Var meningen det var bukser Silas skulle bruge nu, men så kan jeg lære ikke at måle modellen i processen. Man kan åbenbart ikke stole på de mål der er i bladet, fordi jeg tog til en str.2 år, og selvom Silas snart bliver 3, så var disse ALT for store om livet. Benlængden havde jeg tilpasset så det passede, med lidt ekstra. Så måske om et års tid kan han passe dem, men så tror jeg også de er lækre at gå i.

Mønstret af fra Ingelise bladet 2/2008, og her er billedet af deres model:


Jeg havde planlagt at lave to par bukser i hver deres farve. Men da jeg var en totalt knold, og lavede en begynderfejl der hedder at lave TO højreben, endte jeg med at lave bukserne med forskellige farvede bukseben. Stoffet rakte simpelthen ikke til at jeg kunne lave et ekstra bukseben :/
Er skisme da heller ikke smart ikke at nævne det i bladet, (er jo ikke alle der er veteraner til at sy) så nu har jeg selv tilføjet det til mønstret til en anden gang).

Her blev i hvert fald mit resultat af bukserne, og tag jer ikke af de ser meget store ud på Silas, forstil jer lige han er et par år ældre. Hellere for store en for små :)
Billede kvaliteten er heller ikke for god. Hvis jeg husker det, bytter jeg billederne ud med nogle bedre når bassen kan passe dem.


 Bukserne er syet af blå isoli og grøn ruet isoli. Samt anoraksnor i taljen.

 Har zigzagget med dobbeltnål som oplæg

Lommerne i bukserne er også syet med dobbeltnål.

 Lukket med anoraksnor
 Silas med bukserne på, der er lidt at vokse i :)

 Men lommerne er gode :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...