mandag den 29. september 2014

Krydret oksetærte

En tærte med hakket oksekød med lidt spicy smag :)

Den er hurtig at smække sammen, og det meste af tiden passer den sig selv i ovn.

Opskriften er herfra.

Krydret oksetærte

Tid: 1t (45 min i ovn)
4 pers.

Ingredienser:
1 fuldkornstærtedej
400 g hakket oksekød
1 tsk. salt
1 løg
1 fed hvidløg
1 tsk. stødt spidskommen
1 spsk. tomatpuré
1 chili
½ dl mangochutney
3 æg
1½ dl cremefraiche
50 g revet cheddarost

Tilbehør

Salat

Fremgangsmåde:
Rul tærtedejen ud og læg den i en tærteform.
Prik bunden og forbag den ved 200° i 15 min.
Hak løget, brun kød og løg i en gryde og tilsæt salt, presset hvidløg, spidskommen, tomatpuré, hakket chili og chutneyen.
Pisk æggene med cremefraiche og tilsæt osten.
Fordel kødet i tærtebunden og hæld æggeblandingen over.
Bag tærten i ovnen ved 175° i 30 min.
Servér med en blandet grøn salat til.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...