onsdag den 21. januar 2015

Søndagsgryde

En lækker gryderet som også er børnevenlig, der skal man blot sørge for at mørbraden er skåret i mindre stykker først.
Man kan komme lidt i som man har i gemmerne, og på den måde også komme af med lidt rester.
Man kan vælge at servere ris til som vi har, eller lave kartoffelmos til.

Jeg valgte at lave det hele i en sauterpande, da der både skulle steges og koges, og det kan alt sammen gøres på den. Så er der mindre opvask :)

Søndagsgryde
Tid: ca. 40 min
2 pers.

Ingredienser:
250g svinemørbrad
1 finthakket løg
1 spsk olie
Salt
Peber
Paprika
1 dåse flåede tomater
75 g finthakket champignons
150g cocktailpølser skåret i mindre stykker
150 ml madlavningsfløde 7%

Tilbehør:
Ris eller kartoffelmos

Fremgangsmåde:
Kog risene som anvist på pakken.
Finpuds mørbraden og skær den i skiver.
Steg stykkerne på en varm pande sammen med de hakke løg i olien.
Krydder med salt, peber og paprika.
Hæld tomaterne i, hak dem let i stykker og lad det hele simre under låg i 15 min.
Tilsæt champignon og cocktailpølser, og lad det simre yderligere 10 min.
Tilsæt fløden og rør det godt sammen.
Hvis sovsen bliver for flydende tilsættes en jævning (det var der dog ikke brug for her).
Server retten med de kogte ris.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...