fredag den 2. marts 2018

Pitapizza

Er ungerne til pizza, men har i ikke tid til at fumle med dej, så er her den perfekte løsning.
Brug pitabrød som bund, og spring et helt step over i madlavningen.
Det tager kun 25 min at lave, og selv ungerne kan være med.
Man bestemmer selv fyldet, vi har valgt at lave nogle med skinke og noget med pepperoni, dog smagte pepperoni bedst, så det er tilføjet vores ingrediensliste.
Super let og lækkert!

Bliver der nogle til overs, så er der til madpakken dagen efter.

Opskriften er inspireret herfra, og tilrettet vores smag herunder.

Pitapizza
2 voksne 2 børn
Tid: 25 min

Ingredienser:
8 stk pitabrød
Ketchup
100g pepperoni
1 pk. frisk mozzarella
8 stk. cherrytomater
½ Agurk
½ spsk. tørret oregano

Fremgangsmåde:
Opvarm ovnen til 225 grader varmluft.
Smør de hele pitabrød med en god slat tomatketchup.
Fordel pepperoni på hver pita, samt skær mozzarella i mindre stykker og fordel ovenpå.
Drys med lidt tørret oregano på toppen.
Bag pitapizzaerne i ovnen i ca. 10-15 minutter, til osten er smeltet og gylden på toppen.
Skyl imens cherrytomater og agurk, skær dem i mundrette bider, og server dem som tilbehør til pitaerne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...