fredag den 20. juli 2018

Ramensuppe med kylling

Hurtig og lækker ramensuppe.
Man kan komme de grøntsager i man ønsker. Vi har dog som udgangspunkt valgt at følge opskriften, og så kan man altid rette til næste gang man laver den.
Opskriften er fra Mambeno, med få rettelser herunder.

Ramensuppe med kylling
2 voksne 2 børn
Tid: 30 min

Ingredienser:
1 liter vand
1 terning hønsebouillon
150 gram champignon
150 gram gulerødder
2 stk forårsløg
1 stor kyllingefilet
4 stk æg
250 gram nudler
0.5 dl soya

Fremgangsmåde:
Sæt vand i kog i en gryde sammen med boullion.
Kom æggene i en lille gryde med kogende vand der dækker, i ca 8 minutter. Overhæld straks med koldt vand når tiden er gået.
Rens og skyl champignoner og forårsløg.
Skær champignonerne i små stykker, skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave og skær forårsløg i små ringe. Gem lidt af den grønne top til pynt.
Skær kyllingen i mundrette bider.
Når vandet koger, tilsætter du kyllingen og lader den simre ca 5 min.
Tilsæt champignoner og nudler og kog videre i ca. fem minutter, til nudlerne er møre.
Smag til med soya og evt. mere bouillon.
Tilsæt til sidst halvdelen af forårsløgene.
Servér i skåle eller dybe tallerkener med et pillet og halveret æg til hver og gulerødder evt. lidt top fra forårsløgene på toppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...