Så er jeg klar med endnu en opskrift
Denne gang bestående af kalkun med ris og en lille sovs til.
Kalkun skæres i store stykker og steges brune på panden med lidt smør
Appelsinsaft og hønsebouillon hældes ved, og det steges under låg i 15 min
Efter 15 min, tages kalkunenstykkerne op og ligges på en tallerken med sølvpapir over.
Maizena kommes i sovsen for at jævne, smages til med salt og peber
Den færdige ret, serveret med ris som er blevet blandet med frisk persille
Denne ret var dog ikke en succes herhjemme. Jeg syntes simpelthen den blev aaalt for tør.
Trods en pæn sjat sovs, var det som om ris og kalkun sugede mit mundvand til sig, og efterlod min mund tør efter enhver bid. Jeg kan bedst lide, hvis en ret tilføjer saft og smag i min mund, ikke stjæler den.
Så denne ret har fået 2 uf af 5 stjerner
Kunne du tænke dig at prøve held med den, eller har en ide til at gøre den bedre, så har du opskriften HER
Ingen kommentarer:
Send en kommentar