fredag den 19. juni 2015
Crispy Garlic-Parmesan Chicken
Sprød kylling med pasta i lækker basilikum flødesovs.
Først laves sovsen, da den skal bruges til at panere kyllingstykkerne med.
Crispy Garlic-Parmesan Chicken
2 pers.
Tid: 35 min
Ingredienser:
Basilikum flødesovs:
20 g smeltet smør
4 fed finthakket hvidløg
25 gram hvedemel
2½ dl mælk
50 gram revet parmesan
Salt
Peber
Friskhakket basilikum
Kylling:
1 stor kyllingfillet
50 g smør
150 g rasp
50 g revet parmesan
Frisk pasta
Fremgangsmåde:
Smør smeltes i en gryde og hvidløg steges i det et minuts tid.
Ved lav varme tilsættes hvedemel lidt af gangen imens der røres, når det er rørt sammen til en tyk dej tilsættes mælken lidt af gangen og røres godt ud til det bliver en tyk sovs.
Tilsæt salt, peber, basilikum og parmesan.
Lad det koge stille ind til det har den ønskede konsistens.
Skær kyllingen i små bidrette stykker.
Kom lidt af flødesovsen i en tallerken (resten holdes varmt), og rasp blandet med parmesan i en anden tallerken.
Panér kyllingstykkerne ved først at dyppe dem i flødesovsen og derefter i raspblandingen.
Steg stykkerne på panden i lidt smør.
Vend dem kun en gang, for at skåne paneringen.
Steg til de er gennemstegt.
Kog pastaen efter anvisningen.
Servere pastaen med resterende flødesovs og kyllingstykkerne.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar