Tomatsuppe med bla. græskar, bønner og kylling. Lidt til den modige madsjæl.
Opskriften er herfra.
Ostegratineret tomatsuppe med sprøde tortillas
4 pers.
Tid: 30 min
Ingredienser:
1 dåse røde kidneybønner i saltlage (ca. 400 g)
300 g kyllingefileter i tynde strimler
200 g græskar i mundrette bidder, fx hokkaido
2 rødkindede, syrlige æbler i mundrette bidder
3⁄4 tsk groft salt
1 liter Karolines Køkken® klassisk Tomatsuppe
75 g Karolines Køkken® revet Tex mex chili 25%
6 tortillas - usødede fuldkornspandekager, ca. 20 cm i diameter
3 spsk vand
1 tsk sorte sesamfrø
1⁄2 tsk havsalt
1⁄2 tsk sorte sesamfrø
2 dl friske korianderblade
Fremgangsmåde:
Skyl bønnerne godt og lad dem dryppe af i en sigte. Fordel bønner, kyllingekød, græskar og æbler i 4 ovnfaste portionsskåle (a 4-5 dl). Drys med salt, hæld suppen over og drys med den revne ost.
Pensl de 6 tortillas med vand, drys med sesamfrø og salt og tryk det fast. Skær pandekagerne ud i halve og læg dem på to plader med bagepapir. Gratiner suppen på ovnens rist øverst og rist de halve tortillas i midten og nederst i ovnen.
Drys suppen med sesamfrø og korianderblade og server med de sprøde tortillas.
Tip
I stedet for græskar, kan du bruge kartofler, som du forkoger i vand tilsat salt i ca. 10 min.
Gratinering af tomatsuppe
Ca. 20 min. ved 200° - varmluft.
Ristning af tortillas
Ca. 15 min. ved 200° - varmluft.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar