onsdag den 13. januar 2016

Bagt pasta med bacon og svinekød

En lækker, børnevenlig, kødfyldt ret med gulerødder og cherrytomater.
Opskriften er fundet her.

Vi lavede få ændringer, som er med i opskriften herunder.

Bagt pasta med bacon og svinekød

Tid: 40 min, 20 mins bagetid
2 pers

Ingredienser:
200 g Penne eller anden pasta 
250 g Hakket svinekød 
1 pk. bacon skåret i tern
1 Rødløg 
2 Gulerødder 
2 tsk. Rosmarin 
4-5 stk  Cherrytomater skåret i halve
1 ds hakkede tomater
Salt 
peber 
4 stk. Æg str. m/l 
1 Håndfuld friske basilikumblade 
100 g Revet mozzarella

Fremgangsmåde:
Kog pennene som anvist og skyl i koldt vand. 
Brun svinekød og bacon i en gryde eller sauterpande. 
Tilsæt hakket rødløg, gulerod i små tern samt rosmarin, og steg endnu et par minutter. 
Tilsæt hakkede tomater, kog op og smag til med salt og peber. 
Bland med pasta, sammenpisket æg, strimlet basilikum samt 2/3 af osten. 
Kom det i et smurt ovnfast fad, drys med resten af osten, kom cherrytomaterne på toppen, og bag den ved 180°C i ca. 20 minutter til osten er gylden og æggemassen er stivnet. 
Lad den stå 5 minutter på køkkenbordet inden servering.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...