En lækker, børnevenlig, kødfyldt ret med gulerødder og cherrytomater.
Opskriften er fundet her.
Vi lavede få ændringer, som er med i opskriften herunder.
Bagt pasta med bacon og svinekød
Tid: 40 min, 20 mins bagetid
2 pers
Ingredienser:
200 g Penne eller anden pasta
250 g Hakket svinekød
1 pk. bacon skåret i tern
1 Rødløg
2 Gulerødder
2 tsk. Rosmarin
4-5 stk Cherrytomater skåret i halve
1 ds hakkede tomater
Salt
peber
4 stk. Æg str. m/l
1 Håndfuld friske basilikumblade
100 g Revet mozzarella
Fremgangsmåde:
Kog pennene som anvist og skyl i koldt vand.
Brun svinekød og bacon i en gryde eller sauterpande.
Tilsæt hakket rødløg, gulerod i små tern samt rosmarin, og steg endnu et par minutter.
Tilsæt hakkede tomater, kog op og smag til med salt og peber.
Bland med pasta, sammenpisket æg, strimlet basilikum samt 2/3 af osten.
Kom det i et smurt ovnfast fad, drys med resten af osten, kom cherrytomaterne på toppen, og bag den ved 180°C i ca. 20 minutter til osten er gylden og æggemassen er stivnet.
Lad den stå 5 minutter på køkkenbordet inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar