Det gode ved en kødsovs er, at man kan komme alle de grøntsager i som man har lyst til.
Denne opskrift er allerede proppet med den.
Vi har lavet nogle få tilrettelser i opskriften herunder.
Spaghetti bolognese
2 voksne 2 børn
Tid: 45 min
Ingredienser:
1 løg
3 fed hvidløg
250 gram hakket oksekød
3 store gulerødder
½ squash
½ rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt
2 dåser hakkede tomater
70 gramtomatpuré
1 spsk tørret oregano
4 dl vand
Spaghetti
Revet ost
Salt
Peber
Olivenolie
Fremgangsmåde:
Hak løg og hvidløg og svits det i lidt olie på en pande.
Tilsæt det hakkede oksekød og steg det til det er brunet.
Tilsæt det hakkede oksekød og steg det til det er brunet.
Skræl gulerødderne, vask squashen og riv begge på et rivejern
Skær peberfrugterne i små tern.
Tilsæt alle grøntsagerne til kødet.
Steg et par minutter under omrøring.
Skær peberfrugterne i små tern.
Tilsæt alle grøntsagerne til kødet.
Steg et par minutter under omrøring.
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, oregano og vand og rør godt.
Lad bolognesen simre så længe som muligt (mindst 20 min).
Kog imens spaghettien efter anvisningen på pakken.
Smag bolognesen til med salt og peber.
Tilsæt revet ost og evt basilikum på toppen.
Lad bolognesen simre så længe som muligt (mindst 20 min).
Kog imens spaghettien efter anvisningen på pakken.
Smag bolognesen til med salt og peber.
Tilsæt revet ost og evt basilikum på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar