onsdag den 20. april 2011

En tur i skoven

JAMEN et godt vejr det er idag. Silas har sovet acceptabelt om natten, blev KUN vækket 4 gange ;) Endte med at stå op omkring halv ni stykker.
Der blev leget og hygget i kravlegård.
Mor fik frosset den nye ladning kød ned hun modtog med posten idag. 5 kg oksekød liiige i tha fryser, samt kyllingefilletter og andet godt til antivegetaren :P~~

Da klokken blev 12 syntes jeg liige jeg kunne tage Silas med ud et smut i det gode vejr. Så han fik lidt solcreme på kinder, næse, øre og hænder. Også drog vi en tur over på legepladsen.
Der fik Silas sig en gyngetur, og legede med mor på bænken. Han var VILDT facineret af skyggerne i sandet, ikke bevidst om at det var mig og ham selv :)

Efter ca 10 min tog vi en tur ind i skoven hvor der var lidt mere skygge. Der var der MEGET at se på, grenene svejede i vinden, fuglene pippede, og der var begyndt at komme en masse grønne blade frem overalt.
NU er foråret her :D

Mor fik taget en masse dejlige billeder, og bagefter tog vi tilbage igen.

Så legede vi lidt i kravlegården. Jeg formåede at få Silas til at holde et grin igang i over 5 sekunder. Lige før den lille knægt ikke kunne få vejret, og hvinede højere end nogensinde før. Se DET er en glad dreng :)

Nu sover han rigtigt godt i barnevognen til sin anden lur i dag. Må vi se om far kommer tidligere fra arbejde som lovet, så vi kan komme ned og handle lidt til påskefri som far har i helligdagene.
Bliver dejligt at have ham hjemme på fuldtid nogle dage og hygge sammen med os.

 - Over and away

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...