mandag den 25. april 2011

Med bar numse og biller

Endnu en god dag med super vejr. Så det kaldte vidst efter lidt forårsrengøring. Så der blev lige brugt 3 timer på alt fra støvsugning og gulvvask til bankning af tæpper. Silas sov fint i sin barnevogn så vi kunne rydde op uden afbrydelser. Da vi var ca. færdige vågnede han, så skulle vi også lige have en pause.

Så vores nye parasol blev smækket op, håndklæde på græsplænen, og så fik Silas eller lov til at ligge med bar røv i en 20 min i varmen. Det er første gang han fik lov til det, og næste gang han får lov skal det nok være en lille smule varmere. Syntes selv det måske var liiige køligt nok i skyggen, så han fik håndklæde op om ballerne et par gange, som gang på gang blev sparket af igen. :P Men så fik han lov til at prøve det lidt.

Så blev der nydt en dejlig potion is, og senere aftensmad i haven. SKØØØNT!

Silas er begyndt at sove uden lift i tremmesengen nu, så han har fået den store juniordyne deri, da han sparker den lille babydyne af. Så nu ligger han rigtigt og boltre sig rundt i sengen, og fylder det hele. Det har han fra sin mor :)

- Over and away*MUMS* IIISSS!~~ 

 Silas fandt ud af, at man kunne tage fat i græsset, og så skulle det da også i munden!! Men far nåede lige at stoppe ham da han var ved at komme det i munden.

En lille tåre måtte trille, da Silas blev lidt mor/far-syg og ikke ville ligge alene længere

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...