søndag den 5. juni 2011

En begivenhedsfuld, forlænget weekend med masser af billeder...

Puha, sikke en masse jeg har at opdatere på de sidste par dage :)
Farmand holdt jo som sagt forlænget weekend pga. helligdag i torsdags.
Han tog også fri fredag, så vi har rigtigt hygget.

Nu er Silas pludseligt begyndt at møve sig rigtigt stærkt hen af gulvet, så farmand har selv smækket sig på gulvet, og er begyndt at sikre huset.
Startende med kablerne rundt omkring. Han har nået en del af stuen, og det ser også MEGET bedre ud, når der ikke ligger kabler i klumper rundt omkring. Desuden har Botte lettere ved at komme omkring, når der ikke er kabler der sætter sig fast i ham når han gør rent.

 

Silas er så dygtig til at møve sig, at vi ikke længere kan lade ham af syne. På 0.5 er han fra køkkenet og ude i gangen. Der er han begyndt at tage fat i vores sko, og hvis jeg ikke fik ham fra dem, er jeg ret sikker på han ville begynde at gumle på dem somom han var en hund. Kattebakken står også derude, så med mindre vi vil have han skal indtage dejligt kattegrus + fyld, så må vi nok holde døren forholdsvis lukket når han er frit i køkkenet.
 Hygger i barnevogn = gider ikke sove -.-

 Så var vi endnu engang på besøg hos Farmor og Farfar. 
Der blev lavet grillmad i det lækre vejr, og det var bare SUPER dejligt! 
Dog har Silas ret svært ved at sove når der sker så meget omkring ham, så han endte som en MEGET træt og irritabel dreng, der bare ikke ville overgive sig til søvnen. 
Den stakkel sov ikke før vi var på vej hjem i bilen omkring kl 21:30 stykker. Mor her havde fået sig endnu en omgang ondt i maven, men overlevede heldigvis og det gik i sig selv på vej hjemad.

 
 
 
 
 

Mens vi var på besøg fik Thomas og jeg lige leget lidt mere med kameraet.. Så vi måtte jo lige se hvem der kunne tage de bedste billeder. Det må i jo så bedømme :) Haha, nu tager jeg så også 3 gange så mange som ham, så har lidt flere der er bedre.. eller hvad? :p

Fars billede 

 Mors billeder:

 
 
 
 
 
  
 
I dag var det så farsdag. Så bassen og jeg tog en tur ned i byen, hvor vi lige købte lidt snack til farmand. 
Han har besluttet sig for at slanke sig, så han er begyndt at svømme flere gange i ugen, og tælle kalorier. Well.. eller noget i den retning ;)
Så Silas bestemte sig for, at så skulle far da have lidt müslibar osv. som han kunne gumle på, som skulle være lidt bedre end det andet snask mor spiser hele tiden :)
Det blev far glad for!

 Så blev der ellers hygget i haven under den varme sol. Hvis ikke det var fordi Silas var så træt, men ikke ville overgive sig, ville dagen have været perfekt. Men brugte det meste af eftermiddagen på at få ham til at sove. Om det var ondt i maven, ondt i tanden der er på vej frem, eller bare overtræthed er ikke til at vide. Efter jeg ENDELIG havde fået ham til at sove kl 14:50, vågnede han en gang inden kl 17:30 hvor han så vågnede anden gang. Denne gang var han mere glad og frisk. Han fik noget aftensmad, leget i barnevogn mens vi slappede af i haven, hvorefter han kom bad, fik gumlet på tandbørste og blev puttet. Nu sover han heldigvis. Er vågnet af to gange indtil nu, men det har en sut kunnet klare. Så nu må jeg slutte af her, da han nok snart skal have noget mamse inden for de næste 15 min.

 
 

  
Smukke farmand :)

 
 Silas hadede dette tæppe. Han skeg ekstemt højt da han kom på det, somom det ville æde ham. 
Den lille stakkel :(

- Over and away

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...