fredag den 21. september 2012

En lille tyveknægt (Video)

Silas er ved at gå ned med sygdom igen, dog af den milde slags indtil nu.
Han hoster en del, og næsen løber lidt, og så havde han lidt feber da han kom fra dagpleje i dag, men alligevel er han frisk og fræk som altid.
Så han klarede fint en tur ned i kvickly, så vi kunne købe mad ind til weekenden. De havde fredagstilbud med 25% på alt frost, is og ost, så vi fyldte lige fryseren godt op med lidt af hvert, og så havde de medlemstilbud på oksekød, så der fik vi også lige frosset en del ned.

Silas er begyndt at snakke rigtigt meget. Jeg tror han kan flere ord end han selv lige selv går og fyrer af.
Er han i godt humør er han nemlig rigtigt god til at gentage hvad man siger. Især det første bogstav får han rigtigt, så fik ham til at gentage en masse forskellige ord i dag.
Ellers kommer der en helt masse ord ud hele tiden, han prøver virkeligt at sige noget hele tiden, selvom det ikke altid er til at forstå... eller... sjældent er til at forstå :)
Men stadig dejligt når der er så meget lyd på.

Nu ser vi frem til en weekend uden planer. Bare ren hygge herhjemme, og Silas må sørge for at blive frisk og rask til på mandag.

Efter vi kom fra dagpleje på cykel, var vi begge GENNEMBLØDTE.
Det havde bare stået ned i stænger hele vejen hjem, og Silas' regntøj holder åbenbart ikke så tørt alligevel, han var våd helt ind til bodyen. 
Det første vi gjorde da vi kom hjem var, at Silas fik nyt tøj på, dog ingen bukser da han ikke gad. I stedet fik han mit varme tæppe på i sofaen, en god skive knækbrød med ost, lidt vand og lidt tv. Så var hyggen bare hjemme. :)

 Så var der også lige lidt tumlen ved far før sengetid. Det er bare guld værd :)

 
 

Og til dem der undre sig over hvad titlen på dette indlæg har noget som helst med dette at gøre, så må i lige se videoen herunder. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...