onsdag den 5. december 2012

Chicken Afritada

Lyder lækkert.. Ville dog ønske det også var det.

Ved ikke om det var hvidøgssaltet eller østersovsen, det var i hvertfald så salt, at det nærmest var uspiseligt. For at redde det, måtte jeg komme 4 rå kartofler i, tilsætte 2 spsk sukker, samt tømme sovsen ud og tilsætte ekstra vand og tomatsovs. 
Kartoffelstykkerne der var i, sugede alt til sig, men ikke kun de store, også de små vi skulle spise :( 
Ud over det, så selvom kartoflerne havde fået 5 min kogetid mere end hvad der står i opskriften, så var de stadig halv rå. 
Sikke en skuffelse, alt for meget besvær, så det laver jeg ikke igen.

Denne ret får 2 ud af 5 stjerner, og de 2 er kun fordi, da jeg havde reddet den, så smagte kyllingen ganske udemærket.

Den har fået fine anmeldelser, så vil du prøve lykken, så er opskriften HER

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...