tirsdag den 18. december 2012

En dreng med egen vilje

Det er så skøønt, at Silas nu er så stor en dreng som han er. Det betyder flere kampe, men det betyder også at man får en dreng der ved hvad han vil. Det er dejligt at se, at man har opdraget en dreng til at være selvstændig, med egene holdninger og meninger.

Silas tænder selv lyset i de rum han går ind i nu, og lukker døren ud til gangen når vi starter tørretumbler (det larmer nemlig). Det er alle de små ting, der får mig til at smile i hverdagen. At se ham reagere på sine omgivelser, med hans egne tolkninger og holdninger.

Her til aften skulle han puttes, og da vi sagde til ham, at han skulle gå ind i sengen og sove, så synes han lige for første gang, at han skulle ind i mor og fars seng og ligge.
Så han hoppede op i vores seng, trak dynen til side, og lagde sig under den.
Han lagde endda derinde i mørket i 1½ min før han hoppede ud af sengen igen.

Da vi så endelig fik ham båret i seng, meget ufrivilligt fra hans side, var han så sur på os, at han kastede hovedpuden ud over sengekanten, og lagde sig under dynen med ryggen i mod os. Han skulle ikke have noget at drikke eller noget som helst, han skulle bare være i fred.

Nu er han så lige kommet sig over sin utilfredshed, og vil gerne have lidt at drikke og fyrer en masse russisk af :)

 En snack før aftensmad

 Silas kom hjem fra dagpleje i dag med meget fedtet hår, tror vidst han har haft hænderne op i det. Så det skulle lige vaskes.

 Det blev der noget sjovt strithår ud af

 Slikhår version

 Stritversion

 
 Silas hygger i mor og fars seng sammen med far

 
 
 Far jammer på guitar sammen med Silas

 
 
 
Silas kan også jamme igennem :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...