torsdag den 6. december 2012

Mariu's Spaghetti with Meat Sauce

Dette er en opskrift i bare MÅ prøve.
Den er meget anderledes end den normale kødsovs, der er nemlig ikke dåsetomater i.
Det er bare en dåse puré og så en pæn sjat oksefond. 
Derudover var der en masse lækkert grønt i, som gør retten mere anderledes og interessant.
Kogetiden er lang, så det skal være en dag man har god tid.
Grøntsagerne var kogt godt mørre, og det smagte super lækkert!

Silas spiste en stor potion, og elskede selv at få lov til at drysse lidt parmesan på ved hver mundfuld.

Mariu's Spaghetti with Meat Sauce
2 voksne 2 børn
Tid: 1½t (1 times kogetid)

Ingredienser:
Olivenolie
1 stk finthakket løg
4 fed finthakket hvidløgsfed
1 finthakket bladselleristang
Smør
250 gram hakket oksekød
½ tsk sukker
1 tsk. salt
½ tsk tørret mynte
100 gram finthakkede champignon
70 gram tomat puré
300 ml okseboullion
2 tsk tørret basilikum

300 gram spaghetti
2 spsk salt

½ spsk friskhakket persille
50 gram revet parmesan

Fremgangsmåde:
Varm olivenolie i en sautepande.
Tilsæt løg, hvidløg, selleri og oksekød, og steg til oksekødet er brunet.
Tilføj sukker, salt, mynte og champignons, og steg i et par minutter.
I en skål blandes puré og boullion. Derefter tilsættes det i sautepanden.
Tilsæt tørret basilikum.
Kog under låg i 40 min, og de sidste 20 min uden låg. Rør med mellemrum.
De sidste 20 min af kogetiden gøres pastaen klar.
Sæt en stor gryde med vand over at koge, når det koger tilsættes salt og pasta, og koges efter pakens anvisning.
Riv pamesan og hak persillen fint.
Server pasta og kødsovs med revet parmesan og persille på toppen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...