søndag den 24. februar 2013

Kokoskager med en hjælpende hånd

I dag skulle vi lave lidt kage, og for første gang, er det rent faktisk lykkes mig at få min søn til at hjælpe mig. Har har hjulpet før.. men må indrømme, at det var lidt af en stressende situation. 
En gang han skulle hjælpe mig, stak han ind i stuen til farmand i stedet... Hmph!

Men i dag! I dag, der hjalp han mig. Det var nu også en let en denne gang. Færdigkøbt kokostoppe, tilsæt kun vand og rør.
Så Silas hjalp mig med at røre i skålen, og så hjalp vi bagefter hinanden med at komme dem over på en bageplade med en ske. Kunne mærke på ham, at han synes det var SÅ sjovt.

Vi fortalte ham, at de var færdige når han havde sovet middagslur, så han klagede ikke (gør han godt nok sjældent alligevel), og sov faktisk i så lang tid, at vi måtte vække ham til sidst.
Når vi vækker ham plejer han er bliver rigtigt mobset, men denne gang lagde jeg ud med at sige, at kagerne nu var færdige, så han måtte komme op i se dem.
Kunne se på hans øjne, at han godt kunne huske han havde lavet dem, så der gik ikke længe, så var han oppe og ude i køkkenet og se til hans kager.

Jeg dyppede dem i smeltet chokolade, og så måtte Silas ellers smage når chokoladen var størknet.
Thomas siger, han sendte ham de sødeste blikke efter en mere og en mere ;)

Den knægt overrasker os stadig meget, så stor han bliver i sprog og de ting han gør.
Han efterligner alt hvad han ser, og gør det næsten til perfektion.

I videoen herunder, har Silas' fantasi forvandlet hans kande til en blender. Så han tæller ned "dre, do!" (tre, to. Han tæller aldrig et), og så "NRRRRH", så kører blenderen ellers ;)

Vi er også begyndt at se "Gangnam style" på youtube, og efter at Silas havde set den 4 gange i træk i går ved at råbe "IGEN!", "IGEN!", begyndte han lagsomt at hoppe lidt rundt.
Går ikke længe, så er han sikkert med på bølgen :)

 De lækre kokostoppe

 Silas' fastelavnsris han har lavet i dagplejen (billedet er lidt rystet)

 Billeder af Silas fra i går


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...