fredag den 31. maj 2013

Baskisk skinke og æg

Dette er en af de mere sunde retter. Den tager ikke voldsomt langt tid at lave, og så kan man spise det både som frokost eller aftensmad.

Dette er en dejlig frisk ret fyldt med grøntsager. De eneste ændringer jeg lavede var, at tilsætte salt og peber til æggene. Næste gang må den gerne smage af lidt mere, så flere krydderier af en slags.

Selv manden var vild med det, og sønnen havde nok også smagt det, hvis ikke han har lagt med maveinfluenza de sidste 3 dage :(

Der står den tager 40 min, men det tog ikke mere end 30 min. for os at lave.
For at spare på opvask, hældte jeg hvidvinen fra sautépanden og brugte også den til æggene. Den har en super belægning der gør, at æggekagen ikke sidder fast på panden og er let at vende, og give nogle minutter på den anden side også.

Vi brugte delikatesse skinke fra pålægsboksen, de små, tynde men store skiver. De passede perfekt ind.

Denne ret får 4 ud af 5 stjerner

Opskriften finder du HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...