lørdag den 1. juni 2013

Sommer, Sommer!

Min ynglingstid på året!

Ikke noget bedre end at kunne lufte ud uden at fryse, tage sit pæne sommertøj på, plaske med vand, og man bliver da også i meget bedre humør når solen skinner!

Desværre for Silas, har han haft maveinfluenza de sidste 3 dage. Dog har han det kun om aftenen. Så han har været fin i dagpleje, intet der. Men første aften kastede han op fra kl 20, næsten dag kl 18 og i går nåede han knap ind af døren kl 15. I dag har der intet været indtil videre, han drikker og spiser fint.
Han sover også fint om natten, er inde ved ham MAX 2 gange. I går sov han fra kl 16-7:40 her til morgen. Var oppe kort i max 20 min, før han var inde i sengen og sove igen. Kastede op i hvertfald 10-15 gange. Stakkels pus.
Men man glemmer det helt når man ser hvor frisk han er her til morgen.

Vi har både slået græs, pustet badebassin op (skal vi se om han vil hygge med efter middagsslur), leget i haven og i det hele taget bare nydt til gode vejr.

I morgen må vi se om vi kan komme i svømmehal. Siden Silas prøvede den store rutsjebane med farmand, har han snakket om det mindst en gang om dagen. Han var lidt skræmt af at have prøvet det i starten, men nu lyder det som om han bare vil af sted og prøve igen. Han vil også se mange film på youtube med det, og snakker meget om det. :)

Her er lidt billeder fra vores godt begyndte sommerweekend.

 Er så varmt, at Silas kom fra dagpleje i undertøj. Han ville simpelthen ikke have tøj på sagde dagplejemor.

 
 
 
 Far giver flyvetur på "Dundee"

 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...