onsdag den 5. juni 2013

Pulled pork (Mor, fars og søns version)

For nogle uger siden fik vi pulled pork ved et vennepar. Så nu ville vi gøre forsøget herhjemme.

Vi krydrede den ekstra om aftenen og svøbte den i film i køleskab til dagen efter. Så kom den ellers i ovn på 110 grader fra kl 9 om morgenen. Kl 18 var den færdig og lækker :)

Manden lavede sin version af tilbehør og Silas og jeg vores version :)

Vi brugte ikke nogen egentlig opskrift, men vi lod os inspirer at DENNE.
Desværre var det som om at den vamlede når man havde spist nok, direkte kvalmende :/
Jeg skylder skylden på at der var for meget krydderi på, det kan godt tage overhånd. 
Manden synes også det vamlede men synes godt den kunne tåle mere krydderi.

Vi giver denne 4 ud af 5 stjerner :)

 Har stået i køleskab natten ovet med krydderi på

 I ovn i stegepose i 9 timer

 Efter 8 timer tager vi den ud af posen, vender den, og lader den stege den sidste time.
Halvdelen af saften tager jeg fra til at lave sovs af.

 Steget bliver revet til pulled pork

 Mors version, med kogte gulerødder og kartofler, brun sovs af kødsaft, og en coleslaw

 Silas' version som mors. ALLE gulerødderne var væk. Ingen pulled pork (det røg ud igen), masser af sovs og et par kartofler røg ind.

Fars version, med pulled pork i burgerbolle, med coleslaw og Heinz BBQ-sauce

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...