torsdag den 1. august 2013

2013 Juli Goodiebox

Siden Goodiebox hævede deres priser fra 119 til 139 kr, er der sket store ændringer på deres indhold. 
Det især til den gode side. Den boks jeg har modtaget denne måned, slår en del pakker jeg har fået igennem tiden.
Den lever rigtigt meget op til sin titel "Go Ego", som den hedder denne måned.

Det er simpelthen en totalt forkælelseskasse, selv manden var med til at kigge om der var noget han kunne bruge, og det må jeg sige at det er der, hvis han altså vil have lidt blød babynumsehud i ansigtet osv :)

Her er hvad kassen indeholdte denne måned:

 Flot tyrkis farve

 Boksen spækket med indhold

Fullsize: Yniq cosmetic sticks, værdi 15 kr
Fullsize: By Ransborg soya fyrfadslys, værdi 59 kr. (Det er så naturligt et produkt, at man kan bruge det smeltede soyavæske som håndcreme efter det er smeltet. Fedt ik?) :)

Prøve: Nivea in-shower moisturizer, Fullsize koster 49,95 (Skal påføres i badet efter alt sæbe er skyllet væk. Den våde hud absoberer let fugtigheden, og dermed mandelolie, som er en af ingredienserne i denne creme. Man venter et par sekunder efter påføring, og skyller derefter af, og det skulle efterlade huden skøn og velfugtet efter badet).

Prøve: A-derma hydralba rich hydrating cream, fullsize koster 169,50 (Efter brug af ansigtsmaske, er denne creme super god til at tilføre fugtighed til huden. Den er beroligende og irritationsdæmpende, samt den virker blødgørende og beskytter på en sart og tør hud).
Goodiebox har linket til hjemmelavede ansigtsmasker, som man kan lave blot ved at bruge nogle ganske almindelige ingredienser man har i hjemmet.

Prøve: John freida full repair full body (sh/con), fullsize koster 89,95 pr stk. (Disse produkter indeholder inchi, som er en let mikro-olie rig på omega 3, som forstærker og genopliver håret)

 Fullsize: Oriflame swedish exfoliating spa body scrub, værdi 128 kr (Skal påføres i badet med cirklende bevægelser, som dermed fjerne døde hudceller, booster blodcirkulationen og giver en blød og glat hud. Indeholder salt og mandelskalsgranulat, sød mandelolie og E-vitamin)

Fullsize: Famous X by sue moxley baked bronzer, værdi 79,95.
Min allerførste  bronzer! :)
(passer til de fleste hudtyper og nuancer. Kan anvendes til at opfriske sommerfarven, men også til at forfine og forme ansigtstrækkene med den diskrete shimmer effekt).

Fullsize: Mua kiss proff lip stain, værdi 39,95 (Indeholder panthenol som blødgører tørre læber, og holder på fugtigheden i mange timer. Tilføjer en meget diskret farve så man ikke virker "malet". Kan også bruges som base under læbestiften eller en glossy lipgloss).

En lækker forkælelsespakke til 139kr som giver en Fullsize værdi af 322kr

Kunne du tænke dig at være med til at modtage disse bokse, så gå ind på Goodiebox' hjemme side HER og meld dig til :)

Husk min giveaway som slutter i aften, hvor du kan vinde DENNE lækre boks! Vinderen trækkes kl 21

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...