mandag den 11. november 2013

Kreation 21# Bluse med spøgelsesapplikation (børn)

Dette var blusen der var meningen der skulle matche disse bukser.

Blusen blev dog lidt mere vellykket mht til størrelse. På trods af at den stadig var til den større side. Utroligt at et mønster til 2 år kan ende med at blive så stor til en på snart 3. Enten er Silas lille, eller så er det mig der gør noget galt et eller andet sted.

Mønstret er som bukserne fra Ingelise bladet 2/2008.
Deres model så sådan her ud :

Jeg valgte at blande stoffet med grøn ruet isoli og blå isoli. Spøgelset synes jeg også endte med at blive udmærket, og det er klippet af hvid velour.
Ærmerne blev lidt til den lange side, men hvis de irriterer for meget så kan de enten smøres lidt op, ellers er det hurtigt lige at klippe et par cm af og ligger op endnu engang.
Silas var i hvert fald klar til at få den på igen med det samme, men nu skal den lige vaskes så krymper den forhåbentligt lidt i vask :)

Mit resultat endte således:

 
 
 
 
 
 
 Og billeder af modellen med den på :)

 

2 kommentarer:

 1. hei muse ...nice , det er bare at fortsettte og sy ....lille hint.... rib i hals og kanter generelt, mål om kredsen og klip derefter 2/3 af målet i rib. inddel derefter ribben i 4 lige store dele og sy det på fordelt ligeligt i hals runding som også er delt i 4 enheder.
  Silas er tynn og det er sikkert derfor at du syntes at den ser anderledes ut og ikke at forglemme, gutten på billedet er sikker 8 år gammel og de har en litt annnen fasong en en på 3.

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for råd mor. Er rigtigt, havde klippet ribben før jeg var færdig med at sy blusen sammen, åbningen i sig selv var lidt større til Silas, end hvad jeg gerne ville have. Men han må vokse den lidt til. Skal lige tage billeder af de andet tøj jeg har syet til ham, der er nemlig meget af det der passer super godt nu, hvor han er blevet ældre. Men størrelse er nok mit største problem, og der jeg skal arbejde fra. :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...