torsdag den 26. december 2013

2013 December goodiebox

Goodiebox for december kom ud noget tidligere end de plejer. På den måde kunne man nå at få lækker festprodukter med til nytår. Jeg havde dog ikke læst de var sendt ud, så fik mig da lidt af en overraskelse da jeg skulle hente den (skøn overraskelse) :)

Her er hvad der var i pakken denne mrd:
Beskrivelsen er kopieret fra den seddel de har lagt med, da denne update går lidt hurtigere.

 Boxen denne gang indholdte 7 produkter, hvoraf alle var fullsize undtagen et!

 DERMA ECO WOMAN RENSESERVIETTER, værdi 49,95 kr
Dette produkt er intet mindre end fantastisk og vi tænker, at de må være skabt til kvinder, der har danset hele natten. Når vi kommer hjem fra fest, så orker vi nemlig ikke altid (læs: sjældent) at fjerne vores makeup. Derfor elsker vi disse praktiske renseservietter fra Derma Eco Woman uden unødig kemi. Læg dem frem ved natbordet inden, du tager til nytårsfest og der er ingen undskyldning for at have make up på hele hovedpuden næste dag. Servietterne er Svane- og Astma-Allergi-mærket og er baseret på rene, naturlige og økologiske ingredienser som fx Aloe Vera, Sheabutter, og E-vitamin.

 GOSH LIGHT’N SHINE LIP GLAZE, Værdi 89,95 kr.
I ved, at vi elsker at beklæde vores læber i forførende farver. Det er sensuelt og feminint, og vi kan simpelthen ikke få nok. Og når der rigtig skal være fest, så er funklende lipgloss noget, vi ikke kan undvære. Dansk makeups suveræne sværvægter GOSH er blandt de bedste brands til at eksperimentere med farver og det gælder også for LIGHT’N SHINE LIP GLAZE. Den har en fantastisk blødgørende konsistens, hvis pigmentering skaber utrolig dybde og fylde i den lilla nuance. The finishing touch er dog helt klart emballagen med indbygget spejl og lys, så du kan påføre din lipgloss selv i mørke. Lækkert og genialt.

APPEAL4 NEGLELAK, værdi 79 kr.
Indrømmet. Smukke, lakerede negle er en besættelse for os. Heldigvis er vi ikke alene. De fleste er enige om, at neglelak er den sidste detalje, der fuldender iscenesættelsen af ethvert outfit og giver masser udtryksfuldhed, power og overskud. Og vi elsker simpelthen Appeal4s fantastiske lakker, forskellige kollektioner og overskudsagtige tilgang til virkeligheden. Særlig er Appeal4s glitrende neglelakker simpelthen lige i skabet i forhold til at skabe det perfekte look til julens fester og ikke mindst nytårsaften. Funklende glitterish og metalliske farver med masser af kant og en følelse af eksklusivitet.

GOSH GLAMOROUS EYE SHADOW, værdi 59,95 kr.
Smokey eyes er kommet for at blive. Og på redaktionen er vi enige om, at vi alle vil springe ind i det nye år med smoking glamourous eyes. Boom. 2014. Here we come. Og vi har valgt GOSH Glamourous Eye Shadow Black som vores nye bedste ven i dette vigtige spring og i kreationen af dette altid vindende, statement look. Du vælger selv graden af intensitet i dit look. Påfør den tør for en delikat og elegant effekt. Brug den våd for et mere intenst, forførende og metallisk look

 SALVADOR DALÍ ”DALÍ WILD” EDP Full size koster 255 kr.
Dyreprint er en af de hotteste tendenser og har charmeret modeverdenen i 2013 og det ser ud til at fortsætte langt ind i 2014. Det er lækkert og giver masser af kant – præcis som Dalí Wild. En helt unik kombination af eksotiske blomster som jasmin og magnolia, og træsorter som mahogni og yderligere diverse citrusnoter skaber undertoner af det vilde og det modige. Forførende, feminin og sensuel. Lidenskabelig, eksotisk og fierce. Og meget, meget skøn…

TIC TAC STRAWBERRY, værdi 16,95 kr.
Til fuldendelse af vores nytårsselvforkælelse hører naturligvis også en flirten med vores smagssans og 2013 har været præget af en nyhed, som vi gerne vil dele med jer. Den klassiske Tic Tac, men med et frækt twist af jordbær. Tag den i tasken til nytårsaften og vær klar til at uddele jordbærkys, når klokken slår tolv. Vi har allerede spist alt for mange, fordi smagen er som en kærlighedseksplosion mellem ægte jordbær og fløde, og hvem kan modstå det….:)

 DEPEND PARTYVIPPER, værdi 69 kr.
Vi elsker nytårsaften som en anledning til at give den fuld gas med ekstra pynt, ekstra fyrværkeri, ekstra makeup, ekstra vovet, ekstra det hele. Så vi har tænkt os at give den alt, hvad den kan trække i de sidste dage af december og har allieret os med de absolut skønne partyvipper fra DEPEND. Masser af ekstrem volumen og masser af smuk fokus på dine øjne – også på årets sidste aften

En box med fullsize værdi af 365 kr.
Boxen koster 149 kr mrd. inkl. porto og kan tilmeldes HER

Jeg er pænt tilfreds med denne box. Især lip glossen er SUPER lækker, er SÅ sejt med indbygget spejl og lys, og farven er pænt lækker :)

Har fået gjort orden i mit makeup nu, man kan bruge mere end blot produkterne i æsken fra Goodiebox. Boxene i sig selv er SUPER til opbevaring :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...