onsdag den 29. oktober 2014

Halloweenweekend

I weekenden gik vi som familie hvert til sit, kan man vidst godt sige. Silas blev passet af sine bedsteforældre, Thomas tog en weekend helt alene hjemme, og jeg tog hjem til min veninde Lena som holdt Halloweenfest :)

Sidste år var vi klædt i uhygge allesammen, men i år var vi lidt mere random, hvilket også var ret sjovt :)

Lena er lige flyttet i hus med kæresten, et kæmpe stort skridt og noget de virkeligt har fortjent. 
Det betød også at jeg var super spændt på at se det, og må indrømme der også var et lille snært af jalousi da jeg så hvor meget plads de havde fået.

Med nummer to på vej, bliver det meget trangt herhjemme. Ikke noget der ikke kan lade sig gøre, så havde vi ikke planlagt nr 2 allerede, men det bliver lidt indeklemt. Så vi krydser fingre for, at det er muligt for os at finde et sted med et ekstra værelse inden næste sommer.

Lenas fest blev en stor succes, og vi fik hygget en hel del. Vi blev alle enige om at lave flæskesteg, kartofler med sovs og hele molevitten, og det smagte også pænt godt :)

Ellers blev der spillet masser af spil og snakket en helt masse.

Vi kom ALT for sent i seng, selvom det skiftede til vintertid, viste kl 2 (dvs 3 normalt), før vi lagde os ind. Alt for sent for mig, som havde sovetømmermænd dagen efter, det var knap så fedt. Kan ikke holde til de sene aftner længere.

Var også dejligt at holde kameraet i hånden igen, selvom jeg ikke er tilfreds med kvaliteten, så er det noget jeg har savnet. Skal ud i efterårsvejret og havde taget nogle billeder, så kan jeg også få noget frisk luft frem for at sidde indespæret herhjemme hele dagen.

 Der blev skåret græskar

 En trist og en glad :)

 Min smukke veninde Lena :) Lena og jeg laver pæretærte


 MMMMM... flæskesteg :p


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...