fredag den 17. oktober 2014

"Skattejagt" i Herningcenteret


Vi investerede i denne børnebillet til Silas. Kostede 80kr, og så kunne man tage rundt til nogle af butikkerne i centeret og få en lille gave.
Det gjorde vi lidt sjovt ud af, så da Silas var hentet i børnehave, tog vi på "skattejagt".

Der var mange ting på listen.

Dog skulle vi have bamsen først, da de lukkede meget snart. Silas valgte en superblød blå bamse, han fik endda lov til at træde på pedalen, så drengen kunne komme fyldet i bamsen :)


Dernæst tog vi runden rundt. 
Han fik børnebillet til en fodboldkamp og en fodboldplakat, farveblyanter, perler, en dvd tegnefilm, børnevitaminer, popcorn, slikpose, motorcykelspillekort, grøn ansigtsfarve og gratis mad på sunset.

Flere af butikkerne havde flere valgmuligheder, og Silas fik selv lov til at bestemme.

I Panduro hobby hvor han valgte ansigtsfarven, fik han også mulighed for at vælge kæmpeballoner. Men vi kunne ikke få ham overtalt. Med popcorn i munden valgte han ansigtsfarven.

 Silas og hans nye bamse skulle lige have en køretur :)


 I Buddy havde de opstil dette legetog, Silas var HELT væk i det


Han ønsker sig det i fødselsdagsgave.. lige nu på tilbud til 299,-

Her et billede af mig og min voksende mave. Svært at se hvor stor den er, har nemlig 3 lag tøj på. Men den er på størrelse med sidst da jeg var 20 uger henne. Nu er jeg knap uge 14, så det går stærkt.

Silas hyggede sig rigtigt meget, og følte at vi fik meget ud af de timer vi var derinde. Det mest interessante for ham var dog at spise popcornene, der er vidst noget med drenge/mænd og mad ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...