torsdag den 8. januar 2015

Chicken Rice Mexicana

En mexikansk ret taget herfra.
Vi har dog rettet en del i del, så den er tilpasset vores smag.

Vores version, indeholder tomatsuppe, og kyllingen er stegt i tacokrydderi.
Det er en meget mild ret, og det smarte ved den er, at der er noget suppe til overs som sønnen herhjemme elsker at spise som det er.

Vi brugte knorrs tomatsuppe i pulverform som blot skal koges op med vand og lidt mælk.

Chicken Rice Mexicana
Tid: 45 min
2 pers.

Ingredienser:
1 Kyllingefilet i tern
½ Rød peberfrugt i tern
½ Gul peberfrugt i tern
1 finthakket løg
1 pose knorrs tomatsuppe (færdiglavet)
½ pose taco mix
1 dl ris
½ pose revet ost
2 tortillas


Fremgangsmåde:
Suppen laves.
Kyllingefilet, peberfrugt og løg steges på panden.
Derefter tilsættes Tacomix og der røres til det er godt blandet.
Tilsæt ca ½ af den færdige tomatsuppe, og rør det godt sammen.
Ris skylles og kommes i bunden af et ildfast fad.
Kyllingeblandingen kommes over.
Tilsæt ekstra tomatsuppe til det er passende i forholdt til mængden af ris (de er ikke kogte, så der skal være nok væske de kan suge).
Drys med revet ost.
Kommes i ovn i 30 min ved 180 grader.
Tortillas kommes i ovn 5-8 min.

Server retten med risblandingen ovenpå tortillaen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...