fredag den 18. september 2015

Goodiebox Juli og august 2015

Så er jeg tilbage med mine Goodieboxe.
Er lidt gang i den med en bette bebs og fotografering. I det hele taget har bloggen haft en lille pause.
Men håber da på lidt oftere updates igen nu, har i hvert fald en helt masse ting jeg kan dele med jer :)

Men først til Goodieboxene.
Her Juli boxen først.
Boxen havde temaet "Adventure coming up" og indeholdte 6 produkter.

TEEEZ BE BLUSHIOUS SUN KISSED 
Værdi 189 kr 
Pudderen indeholder soya-oile som beskytter din hud og holder den glat og blød. Samtidig er den fri for parabener. Pudderen har desuden den lækreste lille detalje – det medfølgende spejl, som giver dig den perfekte mulighed for at friske ansigtet op på farten.
Tip: Brug den på både kindben og kraveben for at give en gylden nuance. 

NAKED LIPS LIP BALM SUPERFRUITS
Værdi 30 kr
Naked Lips læbepomaden indeholder bl.a. kokosolie og bærekstrakt, og kan med de naturlige lækkerier prale af at være 97% økologisk og 100 % naturlig. 
Min bedømmelse: Super lækker læbepomade. Den er uden farve, så jeg bruger den ikke så meget om dagen, men mere til natten, hvor jeg altid får lidt tørre læber.

SUNSPA SPRAY-ON-SPF
Værdi 149 kr
SunSpa’s Spray-On-SPF er en lækker solbeskyttelse på spray med en skøn duft af kokosnødder og er utrolig let at påføre. Og så er den fri for parabener.

KEVIN MURPHY COLOR BUG
Værdi 158 kr
Med en Color.Bug kan du give dit hår helt nyt liv (og farve) for bare en enkelt dag. Bug’en fungerer som makeup til håret og farven kan vaskes ud, når du trænger til at komme tilbage til din ‘safe-zone’.

Anvendelse: Påfør i den del af håret, hvor du ønsker at tilføje farven, fx. i spidserne. Eksperimenter endelig. Husk altid at have et håndklæde under håret, så det ikke smitter af på dit tøj, og gem gerne din hvide yndlingstop til en anden dag. 
Slut af med at indkapsle farven med lidt hårspray og vask herefter hænder grundigt.

PALMOLIVE FEEL GLAMOROUS SHOWERSCRUB
Værdi 21,95kr for 250 ml (indeholdte prøve på 50 ml)
Med Palmolives nye Feel Glamorous showerscrub kan du nu nyde en blid og velduftende behandling af hele kroppen. Brombær, bourbon vanilje og dragefrugt er bare nogle af de sommerlige ingredienser, der nu er med til at gøre dit daglige bad lidt mere eksotisk.

Min bedømmelse: Dufter super godt ;)

GARNIER MICELLAR WATER
Værdi 70 kr for 400 ml (indeholdte prøve på 125 ml)
Med Micellar Water fra Garnier får du et fantastisk alt-i-ét renseprodukt, der som en magnet fanger snavs og makeup uden at irritere huden. Garnier micellar rensevand er uden parfume og parabener. 

Anvendelse: Påfør på en vatrondel og rens dit ansigt af. Også over øjnene og på læberne – yes, den kan også klare alle de sensitive steder.

Mine bedømmelse: Den er knap så skrap til at tage make-up af som andre make-upfjernere, men den klarer stadig opgaven rigtigt godt, og er super mild mod øjnene. Ud over det, så efterladen den huden knap så glat og fedtet som andre make-upfjernere jeg har prøvet.

En super box med en værdi af ca 552 kr

Goodieboxen fra august havde temaet "Handbag Essentials" og indeholdte 8 produkter.

 LÄKEROL STRAWBERRY LIME
Værdi 11,50 kr
Den har en dejlig smag af søde jordbær med et strejf af frisk lime. Läkerols pastiller er sukkerfri, og med kun 2 kalorier per pastil kan man altid spise Läkerol med god samvittighed.

V6 DENTAL OG WHITE CHEWING GUM
Værdi 7,95 kr
V6 er sukkerfrit, har en forfriskende smag og indeholder flour, som hjælper med at styrke vores tænder og vedligeholde vores smil.


 EMITE EYEBROW DEFINER
Værdi 165 kr
Med Emite Eyebrow Definer kan du ride med på bølgen og give dine bryn farve og form, så dit ansigt får mere karakter.

EMITE ANGULAR BROW BRUSH
Værdi 150 kr
 Det korte skaft på Emite Angular Brow Brush gør, at den passer ned i enhver taske og er nem at have med on-the-go. Brug penslen til at forme og farve dine bryn, som du ønsker, og eksperimenter gerne med at gøre dem lidt bredere, længere og tættere, indtil du finder den form, som passer bedst til dit ansigt.

 NIVEA INVISIBLE FOR BLACK & WHITE DEODORANT ROLL-ON
Værdi 34,95 
Med NIVEA’s Invisible for Black & White deodorant er du ikke bare sikret en lækker duft, men du er også fri for mærker på tøjet, da den ikke efterlader spor på tekstiler. 
NIVEA har yderligere sørget for at deodorantens virkning holder i op til 48 timer.

MEMEME LIP GLIDE
Værdi 79,95
Lip Glide fra MeMeMe i farven Playfull Peach, giver et diskret, men lækkert touch og tilfører dine læber masser af fugt. Den smarte blyant er tilmed nærmest designet til at blive påført på farten.

Bedømmelse: Super lækker læbepomade med farve som ligger sig rigtigt flot. 
Helt klar en jeg vil bruge :)


NAOBAY ORANGE JUICE HAND CREAM
Værdi 99,95 for 100 ml
Spanske Naobay’s nyeste håndcreme kan betegnes som sommer på tube. 
Ingredienser som shea butter, appelsin ekstrakt og aloe vera er med til at holde dine hænder silkebløde og lækre.

GARNIER BB CREAM
Værdi 89,95 for 50 ml (indeholder prøve på 15 ml)
Den lille størrelse er som skabt til håndtasken, så du altid lige kan touche op. Garnier BB creme er en rigtig multitasker, der med SPF 15, antioxidanter og mineralpigmenter er en gennemført kombination, der beskytter, tilfører fugt, ensarter din hudtone og skaber en lækker finish. 

En super lækker box som jeg glæder mig til at prøve. Jeg bruger en del håndcreme, og glæder mig til at tæste Naobay med duft af appelsin.
Desuden er jeg super glad for BB Cream, den dækker selv de dybeste sorte rander under øjnene, altid velkommen når man har en baby og mangler søvn som jeg ;)

Boksen har en samlet værdi af ca 576 kr.

Boxene sendes til din hjemadresse en gang i måneden for kun 159kr, hvilket er inklusiv fragt.
Så vil du også gerne være medlem, så tjek det ud HER.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...