søndag den 30. oktober 2016

Taco Pie

En super lækker og anderledes måde at servere taco-fyld på end de sædvanlige taco-skaller.
Man kan selv vælge hvor stærk tacofyldet skal være, så både børn og voksne kan være med på den.
Det er hurtig at smække sammen, og ser super flot ud.
Husk at mål jeres springform, og anskaf tortillas i den størrelse der passer.

Opskriften er herfra hvor der også er en video der viser hvordan man gør.
Vi har tilrettet opskriften lidt herunder.

Taco Pie
4 pers.
Tid: 30 min.

Ingredienser:
500g hakket oksekød
3/4 finthakket løg
4 fed finthakket hvidløg
1 spsk hvidvin
2 spsk ketchup
1 spsk worcestershire sauce
1 tsk chiliflager
½ tsk salt
Peber
Stegeolie
1 tomat i mindre tern
1 rød peberfrugt i små tern
1/4 finthaket løg
½  finthakket iceberg
Salt
2 tsk. lime saft
Tabasco
5 store tortillas
Cheddar i skiver

Fremgangsmåde:
Steg løg og hvidløg på panden i noget olie. 
Tilføj oksekød og steg til gennemstegt.
Tilføj hvidvin og kog et par minutter. 
Tilføj ketchup, worcestershire sauce, chiliflager, salt og peber, og kog indtil det meste af væsken er fordampet.
Læg en tortilla i bunden af en rund springform. 
Skær resten 3 tortillas i halve og læg dem langs kanten af springformen. 
Placer den sidste tortilla på toppen, og tryk de tortillas ned der stikker op over kanten af formen.
Kom kødfyldet i springformen, og læg osten ovenpå.
Bag i ovn ved 180 grader i ca. 10 min.
Skær tomat, peberfrugt og løg og kom i en skål. 
Kom limejuice, salt og tabasco i og bland sammen.
Kom hakket iceberg på toppen af den færdige tærter, og top med salsaen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...