En lækkert tomat/kødbolle-ret.
Retten er meget børnevenlig, så alle kan være med, og så er den hurtig og nem at lave.
Vi har valgt at servere pasta til, men opskriften var originalt uden.
Opskriften er herfra.
Kødboller i fad med tomat og ost
Ingredienser:
400 g hakket oksekød
1 æg
Salt og peber
1 tsk. paprika
2 ds. hakkede tomater med basilikum
1 fladbrød (f.eks. focaccia)
2 kugler mozzarella
1 lille bdt. basilikum
Tilbehør:
Salat
Pasta (hvis ønsket)
Fremgangsmåde:
Bland kød, æg, salt, peber og paprika i en skål.
Form kødet til små, faste kødboller og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld 2 dåser hakkede tomater ved, drys med mere salt og peber og sæt fadet i ovnen i 20 min. ved 200°.
Skær brødet i tern og drys det over tomatblandingen.
Skær mozzarellaen i skiver og læg den over tomatblandingen.
Stil fadet i ovnen i yderligere 15 min.
Drys med friske basilikumblade og servér straks retten med en grøn salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar