lørdag den 18. februar 2017

Manicotti Italian Casserole


Denne børnevenlige ret er ikke kun simpel men også hurtig at lave.
Retten består af pasta med hakket oksekød og pepperoni, i pizzasauce med ost på toppen.

Opskriften er inspireret herfra, vi har dog tilpasset den til vores smag i opskriften herunder.

Manicotti Italian Casserole
3 pers.
Tid: 35 min (20 min i ovn)

Ingredienser:
- Pasta penne
- 250 g hakket oksekød
- 8 store grofthakkede champignons
- 400 ml pizzasauce
- ½ ps revet cheddar
- 1 pk. skivet pepperoni

Fremgangsmåde:
Tændt ovnen på 200 grader.
Kog pastaen til den er næsten færdig.
Skær Campignons og halvdelen af pepperoni i mindre skriver
Brun oksekød til det næsten er gennemstegt i en stor pande.
Tilsæt Champignons og de skårede pepperoni og steg ca 5 min.
Hæld vandet fra pastaerne.
Tilsæt pizzasauce og de kogte pasta i panden og rør det hele sammen.
Kom det hele i et ildfast fad, og drys med ost og hele pepperoni på toppen.
Bages i ovn i 20 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...