søndag den 26. februar 2017

Fyldte kartofler med kylling

En lækker og børnevenlig ret uden ret mange ingredienser.
Det meste af tiden er brugt på at have kartoflerne i ovn.
Fyldet består, ud over kartoffel, af kylling, smør, cremefraiche, karry, salt, peber og ost på toppen.
Opskriften er fra Hjemmet nr. 3 2017.
Vi har dog valgt at bruge kyllingestrimler istedet for tern.

Fyldte kartofler med kylling
4 pers.
Tid: 1t 45 min (1½ time i ovn)

Ingredienser:
4 bagekartofler
20 g smør
250 g kyllingestrimler
1 dl cremefraiche
1 tsk karry
salt, peber
100 gram revet cheddar

Ekstra tilbehør
Cremefraiche
Salat

Fremgangsmåde:
Skrub kartoflerne godt og kom kartoflerne i ovn i 1½t ved 200 grader.
Skær toppen af kartoflerne og udhul dem.
Kom kartoffelfyldet i en skål.
Mos fyldet godt, giv det evt. en tur med håndmixeren,
Bland smør, kylling, cremefraiche, og karry i.
Smag til med salt og peber.
Fyld kartoflerne med fyldet, og fordel revet cheddar over.
Stil kartoflerne i ovnen igen i ca 15 min, til osten er smeltet.
Serveres med ekstra cremefraiche og/eller en god salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...