mandag den 19. februar 2018

Bagt pasta med oksekød og mozzarella

Lækker bagt pastaret.
Mornaysaucen giver den en ekstra cremet og lækker konsistens.
Super mild og derfor rigtig børnevenlig.
Det resterende mornaysauce kan fryses ned, og bruges til en anden god gang.

Opskriften er inspireret herfra, med få til rettelser af vores egen smag herunder.

Bagt pasta med oksekød og mozzarella
3 personer
Tid: 45 min

Ingredienser:
- 250gram Pasta penne
- 2 finthakkede løg
- 2 fed finthakket hvidløg
- 250 gramhakket oksekød
- Salt
- Peber
- 2 store gulerødder
- 1 ds. majs
- Tørret oregano
- 2 ds. hakkede tomater
- ½dl ketchup
- 150 ml mornaysauce
- 1 pk. frisk mozzarella
- 25gram rasp


Fremgangsmåde:
Opvarm ovnen til 200 grader.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.
Hak løg og hvidløg fint. Svits dem i et par minutter i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Tilsæt oksekødet og brun det godt af. Krydr med lidt salt og peber.
Skræl imens gulerødderne og skær dem i små tern.
Hæld vandet fra majsene, og tilsæt både gulerødder, majs, oregano, hakkede tomater og tomatketchup til kødet.
Lad det simre i ca. fem minutter og smag til med salt og peber.
Fordel pastaen i et ovnfast fad og vend den sammen med mornaysaucen.
Fordel kødet ovenpå pastaen og top med mozzarella  skiver og rasp.
Bag pastafadet i ca. 20 minutter i ovnen, osten er smeltet og har taget farve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...