lørdag den 2. februar 2013

Spansk oksegryde

Denne ret er ikke ny herhjemme, men det er den på bloggen, så tænkte jeg lige ville dele den med jer.
Herhjemme, er vi alle vilde med Knorrs "Orientalske risret". Så da da de er begyndt at blive sværre at finde (sammen med Knorrs Macaronette, som vi savner inderligt, skriv ENDELIG hvis i finder den nogle steder!), tænkte vi, at vi ville finde en opskrift der kom så tæt på denne lækre risret som muligt.

Det gør vi med denne opskrift.
Det bedste er, at man jo selv styrer hvad man kommer i. Man kan komme mindre salt i, eller fedtstof, og på den måde gøre den sundere end den fra knorr, som har en pose med masser af tilsætningsstoffer i.

Vi serverer denne ret med et lækkert hvidløgsbrød, og jeg spiser med mine elskede spisepinde. (det smager bare bedre hvis man spiser med pinde) :)

Vi tilføjer ekstra dåsetomat til retten, samt tilsætter lidt spidskommen for lidt ekstra spicy smag. Den kan let gå hen og blive vandet i smag, så vælg endelig jeres yndlingskrydder og kom det i. 
På toppen kommer vi gratineringsost og frisk hakket basilikum.

Denne ret giver jeg en lille 4 ud af 5 stjerner. Nok en af de risretter vi har der har fået højst karakter

Opskriften finder du HER


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...