torsdag den 1. maj 2014

Farsbrød med parmaskinke


Der er det med farsbrød, at de er så ens, og så alligevel så vidt forskellige.
Vi lavede to forskellige på to uger, den ene endte med at smuldre og smagte ikke voldsomt godt, hvor denne istedet gik lige igennem nåleøjet.

Parmaskinken omkring farsbrødet gjorde prikken over i'et, og ellers var det bare om at lave standard kogte kartofler og en lækker brun sovs til.
Vi undlod at komme blomkål i, og brugte oksekød istedet for svinekød.
Derudover brugte vi ekstra mange krydderier, chili, hvidløg og brugte en hel pakke parmaskinke.
En god salat ville også være god til, og give lidt flotte farver.

Opskriften er herfra.

Opskriften herunder er med vores ændringer.

Farsbrød med parmaskinke

Tid: 60 min til ovn og ca. 20 min til forberedelse 
2 pers.

Ingredienser: 
fed Hvidløg 
stk. Hønseæg
0,25 tsk. Havsalt
tsk. stødt muskatnød 
stk. Løg 
stk.Frisk chilipeber 
250 Hakket oksekød 
pk Parmaskinke
0,25 knsp. Sort peber 
spsk. Frisk persille 
250 Kartofler

Fremgangsmåde:

Hak løg, hvidløg, chilli og persille ultrafint.

Tænd ovnen på 180º C varmluft/ 200º C alm. ovn.

Rør farsen sammen med løg, chili, persille, æg, muskatnød, salt og peber. 
Form farsen som et brød, og kom det i et ovnfast fad. Beklæd farsen med parmaskinke. 
Bag den 1 time ved 180ºC.

Skræl kartoflerne, og sæt dem over, når der er gået ca. 1/2 time af farsens bagetid.

Serverer farsbrødet sammen med de kogte kartofler og en brun sovs. Drys med persille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...