Er man til lidt stærk mad, er dette en god ret.
Retten består bla. af kyllingfillet i tern, spaghetti, chili, krydderier og hakkede tomater.
Vi har lavet lidt om i mængderne af ingredienserne for at få det bedste ud af retten, opskriften er rettet til nedenfor.
Vi har også valgt at kogetiden skal være 15 min istedet for 10 min, da spaghettien ellers ikke er helt færdig.
Det er en god ide at have ekstra en pæn sjat tomatsovs tilbage, så sørg for det er nok væske i. Det er nemlig i den sovs alt smagen ligger, og som gør den ekstra stærk og god.
Det er også meget vigtigt, at man kun liiige steger kyllingen brun, den skal være meget rå når man skære den i tern og koger dem med resten. Så forbliver de nemlig saftige istedet for at blive små hårdtørre stykker kød.
Det er også meget vigtigt, at man kun liiige steger kyllingen brun, den skal være meget rå når man skære den i tern og koger dem med resten. Så forbliver de nemlig saftige istedet for at blive små hårdtørre stykker kød.
Opskriften er herfra.
Mexicansk spaghetti
Tid: ca. 45 min, 15 min er kogetid hvor det mest passer sig selv.
2 pers.
Ingredienser:
2 spsk olie
1 kyllingebryst
250 g spaghetti
1 ds hakkede tomater
1 stk løg
1/2 spsk spidskommen
2 tsk chili (Vi brugte ½ Jalapeño)
køkkensalt
peber
2 dl vand
75 g Cheddar
frisk purløg
Fremgangsmåde:
Varm olien op i en sauterpande.
Steg kyllingebrysterne heri til de brunede.
Tag dem op fra panden og sæt dem til side.
Bræk spaghettierne midt over og læg dem ipanden. Steg dem til de er brunet.
Tilsæt hakkede tomater og hakkede løg.
Skær det stegte kyllingekød i tern og hæld dem i panden.
Krydr med kommen, chili, salt og peber.
Hæld vandet i panden, læg låg på og lad det simre ved middellav varme, til pastaen er færdig og det meste af væden absorberet (ca. 15 min.).
Tilsæt mere vand om nødvendigt.
Hæld kyllingeblandingen i portions skåle og riv ost udover
Drys med hakket purløg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar