mandag den 12. januar 2015

Chicken Noodle Casserole

En lækker nudel-ret som vi dog som sædvanligt fik lavet lidt ændringer i :)
Fx erstattede vi nudler med pastaskruer, og tilsatte kyllingesovsen som jeg har lagt et billede ind af længere nede.
Opskriften er herfra.

Retten består af pasta med kyllingestykker, i en lækker kyllingesovs, med div grøntsager.


Chicken Noodle Casserole
Tid: 1t (30 min i ovn)
2 pers

Ingredienser:
Kogte pastaskruer
1 kyllingfilet
1 finthakket løg
2 finthakkede gulerødder i tern
Fine ærter (mængde efter smag)
300 ml mælk
Salt
Peber
Paprika
3/4 ps. Knorr Creamy Thai Chicken Soup
1 ps. revet cheddar
Toastbrød skåret i små tern

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175 grader.
Kog pastaerne til de er færdige og tilbered sovsen imens.
Kyllingfiletten skæret i mindre tern og steges i en gryde sammen med løg.
Tilsæt ærter, mælk, gulerødder, salt, peber, paprika og kyllinge suppen.
Lad det hele koge godt op.
Hæld vand fra pastaen og kom dem i det ildfaste fad.
Hæld sovsen over pastaen og fordel det lidt rundt.
Kom halvdelen af osten ovenpå, fordel herefter brødstykkerne og til sidst resten af osten.
Bages i ovn i 30 min.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...