Lækre risruller med oksekød og grøntsagsfyld.
Man er vel lidt Asiatisk indimellem :)
Opskriften er herfra.
Risruller med oksekød
4 pers.
Tid: ca 45 min
Ingredienser:
500 g hakket oksekød
1 spsk. olie
1 fed hvidløg
1 chili
1 ds. hakkede tomater
100 g ris
500 g wokblanding
1½ spsk. fish sauce
20 stk. forårsrulledej, (fås som frostvarer hos mange etniske købmænd) aka filodej
Olie til stegning
Tilbehør:
Soyasauce
Evt. grøn salat
Fremgangsmåde:
Svits kødet i olien i 2 min. sammen med hakket hvidløg og chili.
Tilsæt ris og tomat og lad det småsimre under låg i 10 min.
Vend wokblandingen og fish saucen i og tag gryden af varmen.
Læg 1½ dl fyld på hver dejstykke og fold siderne ind over.
Rul dejen stramt om fyldet og steg rullerne gyldne i olien.
Servér med en god, grøn salat og sojasauce.
Hvor ser det lækker ud - det skal vi prøve.
SvarSletK.h.
Christina