En hurtig risret med svinekød.
Ud over at den er hurtig at lave, så er den også ganske sund, da den indeholder både peberfrugt og forårsløg. Desuden er der fedtfattig kokosmælk i.
Opskriften er fundet her.
Vi har tilrettet opskriften til vores smag herunder.
Vi lå ikke inde med rød karrypasta, så istedet krydrede vi med Indian Garam Masala og Gurkemeje for lidt farve.
Svinekød i kokos med peanuts
2 pers
Tid: 30 min
Ingredienser:
2 dl basmatiris
4 dl vand
1 tsk. salt
280 g svinekød i tern
1 spsk. sesamolie
1 bdt. forårsløg
1 rød peberfrugt
1 spsk rød karrypasta eller:
1 spsk Garam Masala
1 tsk Gurkemeje
1 ds. kokosmælk
Salt og peber
Evt. lidt majsstivelse
50 g saltede peanuts
Fremgangsmåde:
Kog risene i saltet vand i 12 min.
Steg kødet gyldent i olien.
Rens forårsløgene og skær dem og peberfrugt i strimler.
Tilsæt krydderierne sammen med grøntsagerne, og lad det hele stege et par min.
Tilsæt kokosmælken og giv det et opkog.
Jævn evt. retten med lidt majsstivelse og smag til med salt og peber.
Vend peanuts i retten og servér med ris og et stykke godt brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar