Lækker og hurtig tomatsuppe i denne kolde vintertid
Tager lidt over 30 min at lave, og så kan det spises af både voksne og børn.
Suppen indeholder porrer og persillerødder, men man kan snildt erstatte med gulerødder, knoldselleri eller hvad man lige er til :)
En kylling på toppen som er fyldt med ost, persille, citronskal og salt/peber, stegt færdig på panden :)
Opskriften er herfra.
Vi har rettet opskriften lidt til vores egen smag herunder.
Tomatsuppe og grillede kyllingepakker med ost
4 pers
Tid: 35 min
Ingredienser:
2 store kyllingefilleter (ca. 250 g)
1 håndfuld hakket frisk persille
75 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30%
1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
friskkværnet peber
½ tsk groft salt
Kødnåle eller køssnor
1 liter Karolines Køkken® klassisk Tomatsuppe
200 g persillerødder i små tern
1 porrer i korte strimler
1 tsk groft salt
En håndfuld friskhakket persille
Tilbehør:
4 stk groft flute (evt købt fra frost)
Fremgangsmåde:
Tryk fileterne lidt flade (Eller skær filetten åben og flad med en kniv) og fordel persille, ost og lidt salt, citronskal og peber på kødet.
Fold over og luk pakkerne med kødnåle/snor.
Drys lidt salt på ovenpå rullerne.
Grill filetterne på panden et par minutter ved høj varme, og derefter ca 10 min ved lavt varme, eller til de er gennemstegt men stadig saftige.
Bring tomatsuppen i kog under omrøring i en tykbundet gryde.
Tilsæt persillerødder, porrer og salt og kog suppen ved jævn varme og under omrøring i ca. 10 min. Smag til.
Fordel tomatsuppen i 4 dybe tallerkener og drys med persille.
Skær hver kyllingepakke i skiver og anret dem på toppen af suppen.
Server flutes til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar