Let, enkel, hurtig og børnevenlig ret.
Så bliver det ikke meget bedre :)
Denne ret prøvede vi igennem retnemt, men manden lavede nogle få tilrettelser, så især nuggets endte med at blive super sprøde, saftige og lækre.
2 personer
Tid: 45 min
Ingredienser:
350 g neutral marinerede kyllingfiletter
5 spsk rasp
½ æg
1 spsk olie
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
Salt
Peber
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
Salt
Peber
3 bagekartofler
½ spsk olie
Salt og peber
Ketchup
Mayonaise
Agurk
Salat
Majs
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 225 grader.
Vask kartoflerne og skær dem i både, læg dem på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber.
Steg dem i ovnen i ca. 25 min.
Hæld æg og rasp i hver sin tallerken.
Vask kartoflerne og skær dem i både, læg dem på en bageplade med bagepapir og vend dem med olie, salt og peber.
Steg dem i ovnen i ca. 25 min.
Hæld æg og rasp i hver sin tallerken.
Bland rasp med 1 tsk salt og lidt peber, hvidløgspulver og løgpulver.
Dup kyllingekødet tørt med køkkenrulle, skær dem i mindre aflange stykker, og vend det først i æg dernæst i rasp.
Dup kyllingekødet tørt med køkkenrulle, skær dem i mindre aflange stykker, og vend det først i æg dernæst i rasp.
Brun kyllingestykkerne i rigeligt olie på begge sider på en slip let pande ved høj varme.
Skru ned til middel varme og steg ca. 8 min. De skal tage farve og blive sprøde.
Skær imens agurken i tern, og skyl og tør salaten og snit den i strimler og bland med majs.
Skru ned til middel varme og steg ca. 8 min. De skal tage farve og blive sprøde.
Skær imens agurken i tern, og skyl og tør salaten og snit den i strimler og bland med majs.
Server kyllingenuggets med kartoffelbåde, majssalat, mayonaise og ketchup til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar